Vuokra-asunnot

Yhdistyksen omistamiin vuokra-asuntoihin on jatkuva haku.

Tervetuloa tutustumaan!

 

Kuntokoti:

 

Toimintakeskus Ratevan yhteydessä osoitteessa Keskustie 5 A on 15 kerrostaloasuntoa. Asukkailla on mahdollisuus ostaa tukipalveluja Palveluyhdistys Ratevalta. Tukipalveluja ovat siivous- ja pyykkipalvelu, kauppapalvelu sekä ateriapalvelu (lounas ja päivällinen arkisin ruokasalissa). 

Asukkaat voivat halutessaan osallistua toimintakeskuksessa toimiviin erilaisiin ryhmiin (mm. ukko- ja mimmikerho, ystäväpiiri, tuolijumppa, bingo).

Asunnot ovat kooltaan 40 m2 sisältäen tupakeittiön, makuuhuoneen ja pesuhuoneen sekä parvekkeen. Vuokra on 486 €, ja sen yhteydessä peritään vesi- ja sähkökorvaukset (yht. 49 €).

 

Vireäkoti:

 

Vireäkoti osoitteessa Keskustie 3 B sijaitsee Sale-myymälän kanssa samassa rakennuksessa. Talossa on 15 vuokra-asuntoa, kooltaan 34 - 47 m2. Vuokra on 400 - 544 €, ja sen yhteydessä peritään vesi- ja sähkökorvaukset (yht. 49 €).

 

Kangaskuja 1, rivitalot:

 

Osoitteeseen Kangaskuja 1 A - C on yhteensä 12 vuokra-asuntoa, kooltaan 32,5 - 45,5 m2. Vuokra on 360 - 504 €. Vesimaksu on 28 € / hlö / kk. Sähköstä laskutetaan kulutuksen mukaan taloissa B ja C. A-talon asukkailta peritään vuokran ja vesimaksun yhteydessä sähkökorvaus 21 €.

Asuntohakemuksen voi tilata Ratevan toimistosta tai sen voi tulostaa oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja asunnoista antaa toiminnanjohtaja Liisa Pöntynen,

puh. 040 - 767 4670 tai toimisto@rateva.fi.