HUOM! Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan erityistä varovaisuutta, jotta pandemian leviäminen olisi hankalaa. Eli terve olo, puhtaat kädet ja turvavälit!

Postin ja matkahuollon palvelut ovat toiminnassa normaalisti. Ethän saavu itse hakemaan pakettiasi, mikäli olet sairaana tai joutunut altistumaan koronavirukselle. Kiitos!

 

Kahvila

Ma -ke klo 9 - 15

To        klo 9 - 17.30

Pe        klo 9 - 15

 

Kahvilassa voit nauttia kahvin, teen ja kaakaon lisäksi pullaa, jäätelöä, makeisia ja pientä suolaista syötävää. Voit myös lukea päivän lehdet tai hoitaa asioitasi nettikoneella. Piipahda päiväkahville Ratevaan! Samalla tuet toimintaamme.

 

Kahvilassa on myös myynnissä paikallisten käsityöläisten tuotteita. Myynnissä on muun muassa villasukkia, koruja, kortteja ja paljon muuta. Käy tutustumassa valikoimaan!

 

Kahvilaan kaivataan lisää vapaaehtoisia kahvilanhoitajia. Ota rohkeasti yhteyttä -- saat hyvän perehdytyksen ja autamme sinua lipunmyynnin ja kahvilatuotteiden myynnissä pitkin kautta -- et joudu olemaan yksin!

 

Toimintakeskuksen kahvilassa toimivat samassa tilassa myös postin ja matkahuollon palvelut. Lähtevä posti pitää toimittaa klo 11 mennessä, jotta se ehtii samana päivänä lähteä. Ulkona oleva postilaatikko tyhjennetään arkisin aikaisintaan klo 11. Torstaisin posti ja MH palvelevat klo 17.30 asti, ma-ke klo 16.30 saakka ja pe klo 15 saakka.

 

Muistathan varata asiointia varten käteistä mukaan, sillä kahvilassa ja postissa käy ainoastaan käteismaksu!

Kuntosalilippuja voi ostaa arkisin klo 16.30 saakka, paitsi torstaisin, jolloin lipunmyynti on klo 18 saakka, sekä perjantaisin, jolloin lipunmyyntiä on klo 15 saakka. 

Posti ja matkahuolto

Ma - Ke klo 10 - 16.30

To klo 9 - 17.30

Pe klo 9 - 15.

 

Lisätietoja kahvilan tai postin ja matkahuollon palveluista saat numerosta 040 - 561 3470 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@rateva.fi

Kahvilan palvelut