Ajankohtaista Ratevassa

Poikkeuksia Ratevan aukioloaikoihin

 

 

KUNTOSALI on avoinna omien aukioloaikojensa mukaisesti. Mahdollisia tartuntaketjujäljityksiä varten jokainen asiakas hankkii asiakaspalvelustamme asiakaskoodin ja merkitsee treeninsä kuntosalilla olevaan listaan (saapuminen ja poistuminen). 

 

ALLASOSASTO on nyt avoinna!

Yleiset uintivuorot alkavat 3.9.

Kuntouintiseuran aamu-uintien sunnuntaikerta alkaa 5.9., arkiaamuisin pääsee jo uimaan. Jokainen kävijä hankkii asiakaspalvelustamme asiakaskoodin tartuntaketjujäljityksiä varten. 

VESIJUOKSUVUORO on nykyään perjantaisin klo 16.30 - 18.00, ei enää maanantaisin. Vuorolle tarvitse uintilipun, asiakaskoodin sekä kuntouintiseuran jäsenkortin.

 

Tiesithän: postin ja matkahuollon paketteja voi perjantaisin noutaa klo 15.00 saakka. Muiden päivien osalta aukioloajat ovat ennallaan (eli ma-ke 16.30 saakka ja to klo 17.30 saakka).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Velvoittava suositus asiakkaillemme: MASKI !
  • Huolehdithan käsiesi puhtaudesta asioidessasi Ratevassa! Älä saavu tiloihimme, mikäli olosi on flunssainen tai mikäli lähipiiriisi kuuluu epidemia-alueelta palannut henkilö.
  • Allasosasto on avoinna! Yleiset uintivuorot alkavat 3.9. IKIOMAN perhevuoron voi varata kätevästi osoitteesta asiakaspalvelu(at)rateva.fi tai puhelimitse 040 561 3470.
  • Kuntosali on avoinna joka päivä klo 6.30 - 21.00: treenaaminen salilla edellyttää asiakaskoodin hankkimista asikakaspalvelustamme. TURVAVÄLI min. 2 metriä.
  • KAHVILA on avoinna omien aukioloaikojensa puitteissa. Turvavälit erittäin tärkeitä!
  • JIPPII! Ratevan ryhmäliikunta käynnistyy. Valmistaudu aloittamaan sporttisempi ja terveempi elämäntapa. Tsekkaa tarjonta kohdasta Palvelut > Ohjattu liikunta

 

Postin ja matkahuollon asiakkaita palvellaan:

ma - ke 10 - 16.30

to 9 - 17.30

pe 9 - 15

 

JOKO SINÄ OLET YHDISTYKSEMME JÄSEN? Ainaisjäsenmaksu on 35 euroa.

Liity ihmeessä, samalla tuet toimintaamme ja osoitat yhdistyksemme olevan sinulle tärkeä paikallinen toimija. 

 

- - -

 

Rateva on yksi Vanhus- ja lähimmäispalveluliiton Iloa arkeen -pysäkeistä! Pysäkit ovat avoimia tapaamispaikkoja alueen ikäihmisille. Ne tarjoavat mielekästä tekemistä ja vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia. Voit lukea lisää pysäkki-toiminnasta osoitteesta www.valli.fi tai kysyä asiasta Ratevasta.

 

Tulevia tapahtumia

 

 

Pitkäkoskella SYYSSTARTTI 25.8. klo 12 - 15. Lisätietoja tapahtumasta:

Satu Suni, puh. 044 5394 520

 

Muistikahvilat Ratevassa (järj. Kouvolan seudun muisti ry) 1 x kk TIISTAISIN KLO 13 - 14

seuraavilla teemoilla:

- 31.8. Liikettä niveliin

- 28.9. Viisi vinkkiä aivojen hyvinvointiin

- 26.10. Mie muistan kun...

- 23.11. Kodin turvallisuus

 

DIGIOPASTUS Ratevan takkahuoneessa 9.9. alkaen TORSTAISIN klo 9 - 10.30.